Jobba hemifrån som distributör/work from home as a distributor.

KUL att du vill börja jobba med Kannaway.

Det du ska välja på i starten är om du vill bygga långsamt eller göra en snabb-start. Kanske räcker det för dig att ha tillgång till produkterna med provision, som du sedan säljer till dina kunder och andra. Du samlar genom dina inköp BV-poäng i ditt backoffice, som du sedan får utbetalt på ett Visa-kort. De produkter du får hem i startpaketet kan du också förmedla vidare med marginal. 

För dig som vill UTÖKA förtjänstmöjligheterna i Kannaway, finns det flera sätt. Ett är att du samlar poäng/BV i 3 olika BEN. Det är ett system där du och de personer du sponsrar in samlar era poäng. När ni kommer upp i volym får ni olika bonus. Mer om detta lär du dig i affärspresentationerna som hålls via appen zoom. Här kan man alltså komma upp i en minsta garanti-lön, när man nått vissa kvalifikationer. Detta är inget måste, utan en möjlighet för den som vill tjäna mer pengar.  

Vill du alltså klättra i rank försöker du nätverka och sponsra in både kunder och nya distributörer och därigenom kvalificera sig för olika slag av bonus. Då handlar det i princip om att förmedla produkterna från företaget till människor genom ditt eget nätverkande och hitta fler som vill göra samma sak. Dels får du provision på det du säljer, men du sponsrar också in kunder och distributörer, och för det får du poäng/betalning av Kannaway.

Om du vill få en raketkarriär kan du göra en Fast Start, se mer i Menyn. Då köper du som första paket ett Fast start-paket, där du har 30 dagar på dig att sponsra in tre distributörer till och därmed få något som heter trippel-bonus. Detta gäller för hela livet på alla nya distributörer under dig som första gången köper ett värde-paket. 

Vare sig du väljer att bygga långsamt eller göra en fast-start  behöver du köpa ett årsmedlemskap (som OFTA är nedsatt till 1 Euro, så passa på under dessa kampanjer), i vanliga fall kostar de ca 500 kr. DÅ får du tillgång till:

# Ett backoffice där du sköter administrationen

# En egen webshop dit du kan hänvisa kunder

# Support, både mail/tele och chat

# Utbildning/säljverktyg

# Provision på alla produkter. 

Jag kommer att lägga ut kampanjer här, så att Du kan passa på när det är extra förmånligt att börja. JUST NU November-2018 kostar medlemskap endast 1 Euro vid ett köp av ett starter-värepaket!!

 

 

Företaget har ju gjort det möjligt för allmänheten att sprida produkterna, i detta fall en laglig hampa-olja, salva och hudvårdsprodukter. De har också gjort det möjligt för andra att ta del av den finansiella delen av företaget. 

Hur går du nu tillväga? Om du testat produkterna redan och vet att de fungerar och är bra, kanske lyssnat på några presentationer, så börjar du genom att antingen kontakta mig, Hempbeauty@HealthInspirationvm på fb/messenger eller kontaktformuläret nedan, ELLER så går du till DENNA sida: Bli Distributör. Där väljer du JOIN, land, Agree (terms osv), välj sedan ett value paket, (se vilka som finns nedan) klicka checkout, och när du kommer till Enter a Brand Ambassador ID, skriv in 3901274. Fortsätt till betalning. (TIPS: Välj smartship om du vill få billigare, då blir du prenumerant men detta går att avaktivera innan nästa sändning).

Du blir alltså en Brand Ambassador, medlemskap årsvis mellan 1-45 Euro. (se ev kampanj). Du väljer ett av dessa paket: BASIC, STARTER eller PURE Starter. Alla ger 110 BV/poäng.

  

    179,57 Euro    

 

   255,22 Euro

 

    255,22 Euro  

 

Men du kan också välja att göra en FAST START, och då köper du istället ett FAST START PAKET: Junior, Senior eller Total. Dessa ger 160-300 BV/poäng samt trippelbonus för livet om du når målet, att sponsra in 3 disributörer på mellan 30-60 dagar. Mer Info se Faststart i Menyn.

        355,14 Euro

      

          709,3 Euro

 

  

           709,3 Euro

 

 Efter att du skaffat ett passande värdepaket är du igång! Var med på Teamcall och presentationer om du kan, så du känner stöd.  Du gör detta i din egen takt, eller om du valt Fast Start, vill du såklart sponsra in fler distributörer.

Det som krävs av dig är att du sköter kundkontakten väl och engagerar dig i verksamheten så kommer den att växa. Beställ produkter varje månad, (inget måste) gärna på Smartship så får du regelbundet produkter till lägre pris. Erbjud andra samma möjlighet. På så vis växer verksamheten, genom att du och andra använder produkterna och erbjuder dessa till ytterligare andra. 

Kanske skickar du små provflaskor, ofta återkommer man för en till flaska eller för en större. Du erbjuder testsalvor. Du använder dig av ditt kontaktnät till att börja med. Via internet har du stora möjligheter att nå ut. Det finns mycket hjälp att få, vi kan samarbeta inom teamet, bjuda in till presentationer, bjuda in till våra grupper på FB osv. 

I backoffice finns massor av produktbroschyrer och info att skriva ut. 

 

LÄR DIG MER

Det finns grupper och sidor som tex Onlineforyou på FB som ger tips och råd angående nätverkande. Där får man mycket matnyttigt. 

Alla Distributörer blir inbjudna till en grupp på FB där man får mycket tips.

LYCKA TILL och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver support. 


(Lämna tom)