Börja jobba

 

Det du ska välja på i starten är om du vill bygga långsamt eller göra en snabb-start. Kanske räcker det för dig att ha tillgång till produkterna med provision, som du sedan distributerar till dina kunder och andra. Du informerar om produkterna, hänvisar kunder till shoppen och samlar genom egna och kunders inköp BV-poäng i ditt backoffice. När du kommit upp i en viss volym för den nivå du befinner dig på, får du vecko och månadsbonus. 

För dig som vill UTÖKA förtjänstmöjligheterna i Kannaway, finns det flera sätt. Ett är att du samlar poäng/BV i 3 olika ben, dvs 3 andra distributörer som du sponsrat in. Det är ett system där du och de personer du sponsrar in samlar poäng, och när ni kommer upp i volym får ni  bonus. (Mer om detta lär du dig i affärspresentationerna som hålls via appen zoom eller telefon). Här kan man alltså lätt komma upp i en minsta garanti-lön, vilket beyder att oavsett hur mycket eller lite poäng du kommit upp i utifrån din rank, går företaget in och betalar det resterande. Den minsta garantinivån är 5000 kr/mån, den andra är 24 000, den tredje cirka 50 000/månad. För att uppnå dessa ranker krävs oftast att du har en månatlig prenumeration på någon produkt, eller att någon av dina kunder har det, men kom ihåg att du får dina produkter gratis när du har 3 kunder som prenumererar. 

 

Om du vill få en raketkarriär kan du göra en Fast Start, se mer i Menyn. Då investerar du som första paket i ett Fast start-paket, där du har 30 dagar på dig att sponsra in tre distributörer till och därmed få något som heter trippel-bonus. Denna bonus är en utbetalning som gäller på alla nya distributörer som du sponsrar in hela livet när de för första gången köper ett värdepaket. Tripple bonus for life! 

Vare sig du väljer att bygga långsamt eller göra en fast-start  behöver du köpa ett årsmedlemskap (som OFTA är nedsatt till 1 Euro, så passa på under dessa kampanjer), i vanliga fall kostar de ca 500 kr. DÅ får du tillgång till:

# Ett backoffice där du sköter administrationen

# En egen webshop dit du kan hänvisa kunder

# Support, både mail/tele och chat

# Utbildning/säljverktyg

# Provision på alla produkter. 

Jag kommer att lägga ut kampanjer här, så att Du kan passa på när det är extra förmånligt att börja.

 

                                                      BÖRJA JOBBA

Gå in på ..... eller använd kontaktformuläret så får du mer information. Du kan också registrera dig själv som distributör och köpa startpaket genom att gå in här: Bli Distributör. Där väljer du JOIN, land, Agree (terms osv), välj sedan ett value paket (vanligt eller fast start) klicka checkout, och när du kommer till Enter a Brand Ambassador ID, skriv in 3901274. Fortsätt till betalning. (TIPS: Välj smartship om du vill få billigare, då blir du prenumerant men detta går att avaktivera innan nästa sändning).

 

 Du väljer ett av dessa paket: BASIC, STARTER eller PURE Starter. Alla ger 110 BV/poäng.

  

     

 

     Vill du göra en  FAST START, är det dessa paket som gäller: Junior, Senior eller Total. Dessa ger 160-300 BV/poäng samt trippelbonus för livet om du når målet, att sponsra in 3 disributörer på mellan 30-60 dagar. Mer Info se Faststart i Menyn.

        

      

          

 

  

           

 

 Efter att du skaffat ett passande värdepaket är du igång! Var med på Teamcall och presentationer om du kan, så du känner stöd.  Du gör allt i din egen takt, eller om du valt Fast Start, vill du såklart sponsra in 3 nya distributörer inom en månad. 

Det som krävs av dig är att du sköter kundkontakten väl och engagerar dig i verksamheten så kommer den att växa. Beställ produkter varje månad, (inget måste) gärna på Smartship så får du regelbundet produkter till lägre pris. Erbjud andra samma möjlighet. På så vis växer verksamheten, genom att du och andra använder produkterna och erbjuder dessa till ytterligare andra. 

Kanske skickar du små provflaskor, ofta återkommer man för en till flaska eller för en större. Du erbjuder testsalvor. Du använder dig av ditt kontaktnät till att börja med. Via internet har du stora möjligheter att nå ut. Det finns mycket hjälp att få, vi kan samarbeta inom teamet, bjuda in till presentationer, bjuda in till våra grupper på FB osv. 

I backoffice finns massor av produktbroschyrer och info att skriva ut. 

 

LÄR DIG MER

Det finns grupper och sidor som tex Onlineforyou på FB som ger tips och råd angående nätverkande. Där får man mycket matnyttigt. 

Alla Distributörer blir inbjudna till en grupp på FB där man får mycket tips.

LYCKA TILL och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver support. 


(Lämna tom)