Fast Start

Du som vill göra en Fast Start och Kicka igång verksamheten snabbt, kan göra det genom att välja ett Fast Start paket samtidigt som man köper medlemsskapet. Du vill satsa på att nätverka och förmedla produkterna effektivt, och därigenom kvalificera dig för olika slag av bonus och ranker. 

Det du behöver göra är att köpa ett av Fast start paketen, antingen har du 30 eller 60 dagar på dig att sponsra in 3 nya distributörer, som var och en köper valfritt värdepaket. Lyckas du med detta är du garanterad Trippelbonus på varje ny distributörs första köp av ett värdepaket, livet ut!   

En snabb-guide:

 

 

 

 

                              SIKTA HÖGT?

 

Denna sida läser du om vill börja nätverka, bygga ditt team och sikta mot de högsta bonusarna i systemet. Den som sponsrade in mig har 20 000 i månaden i garanterad inkomst, hennes sponsor har 50 000, och det är bara början. Det de har gjort är att investera i ett start-paket, sprida info och produkter, men också sponsrat in andra i nätverket. Tillsammans i teamet har de uppnått en viss nivå av poäng och erhåller nu bonus varje månad. Har de legat på latsidan? Nej, de har gått in för detta med hela sin själ och jobbat. 

VIll Du sikta högt och uppnå en fantastisk månadslön på detta, ska du göra en fast start och investera i ett av de större paketen, samt sponsra in 3 stycken under din första månad. Du ska ha en månadsprenumeration, vilket inte är en kostnad då du även kan förmedla vidare denna produkt, eller så har du några kunder på prenumeration och du får din gratis. Mer info finns i presentationerna som hålls varje vecka. 

På detta sätt uppnår du olika ranker och mer bonus. 

HUR sponsrar man då in andra? Ett sätt, förutom att ge andra info, är att visa dem 45-sekunder presentationen. 

 

45-sekuderspresentationen (idé av Don Failla, se hemsida)

Boken och idéen handlar om kraften med duplicering. Om du får två till att göra exakt det du gör och lär dom att lära ut detsamma till två andra, osv, så dupliceras du och det du gör mångfaldiga gånger. Effekten blir enorm. Alla i nätverket du lärt upp får betalt, och får framgång, för de duplicerar sig själva. 2x2=4, 4x2=8, 8x2=16, osv. DU började med endast 2 stycken personer, dessa 2 sponsrar 2 var, dessa i sin tur sponsrar två var, och så vidare och så vidare i all oändlighet. Om alla gör sin del, förmedlar produkter, sponsrar in och lär dessa att göra likadant så växer nätverket enormt och alla får betalt. Det kan alltså vara så enkelt.

För att få en snabb framgång i Kannaway, ska du helst göra en fast-start och sponsra in 3 stycken under dina första veckor, OCH LÄR DESSA ATT GÖRA LIKADANT, dvs, sponsra in 3 stycken. Detta är det snabbaste sättet och det som ger mest återkommande bonus. 

JAG har dock valt att arbeta sakta men säkert, i min egen takt, vilket går jättebra och är mycket givande och roligt det också. 

 

För mer info om 45-sekunders presentationen, som syftar på att det endast tar ca 45 sekunder att förklara för en individ om hur nätverksmarknadsföring fungerar, tveka inte att ta kontakt: