Fördelarna

Jag började med oljan för att jag hade hört att man kunde få mer energi om man var trött, och att många med värk blivit bättre. Detta är inget påstående jag gör nu om oljans hälsoeffekter, men detta var vad jag hade hört, och jag gav min mamma en flaska eftersom hon har värk. Min kusin har Chrons och hon gick från att vara fullständig motståndare mot cbd till att bli helt lyrisk efter att ha testat oljan. 

Nu har jag börjat med distributörsjobbet i Kannaway, och älskar produkterna och de är mycket efterfrågade. Det roligaste är när jag får höra de positiva effekterna de känt av produkterna.  Det är därför jag vill fortsätta med jobbet.

Jag har alltså investerat i ett värdepaket, och sponsrat in 3 ditributörer. Jag märker att systemet fungerar perfekt. Har fått mitt Visa-kort och poängen har omvandlats till faktiska pengar. Det jag jobbar med nu är att nå ut till fler, dels för att jag tror och vet att produkterna är säkra och kvalitativa, men också för att jag har möjighet att skaffa en inkomst, vilket jag inte haft på flera år pga sjukdom, samt att även ge andra denna möjlighet. 

De som invänder att detta är inte seriöst, detta är ju MLM, eller liknande, och har dåliga erfarenheter, ber jag tänka om en extra gång. Detta är en en otrolig möjlighet att skaffa sig en inkomst eller ha som extra-jobb, samtidigt som man faktiskt kan hjälpa människor komma i kontakt med fantastiska produkter. Det är mycket lättare att jobba i ett nätverk än helt ensam.

 

11 nov 2018

© 2019 Kannawork.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.