Cannabis Beauty

Hudvårdsprodukterna med hampa och en speciell formula, en koreansk örtblandning kallad Bi Bong. Vad är det? Ta en titt på denna video där Jenelle Kim beskriver det. 

 

 

PRODUKTER OCH PRISER: 

Hemp Beauty Hudvård presenterar hudvårdsprodukter från Kannaway med hög kvalitet, icke testade på djur, ekologiska samt veganska. Dessa innehåller förutom godkänd hampa även en koreansk örtblandning vid namn Bibong som har sitt ursprung i den koreanska medicinen. För mer info om produkterna och framställningen se http://kannaway.com/bibong.

 

Produkterna är utformade för att arbeta väl tillsammans med den egna huden. I serien finns en rengöringskräm, en peeling med lakrits, en fuktkräm med ginseng, en ansiktsmask med grönt te och ett serum med vit pion.
Cleanser: Med kardborrerot, hampa och Bibong. Utvecklad med växtbaserade ingredienser som renar, ger näring och förnyar huden. Den rengör på djupet, tar bort föroreningar, smuts och olja samt återställer balansen i huden. Den har även anti-aging egenskaper samt samverkar för att öka biotillgängligheten av de aktiva ingredienserna.
Peeling: Med Lakrits, hampa och Bibong. Peeling är ett viktigt steg mot ungdomlig hy eftersom det tar bort döda hudceller och smuts och främjar förnyelse av nya hudceller genom att öka cirkulationen. Denna peeling balanserar huden med den kraftfulla kombinationen av renande växtbaserade ingredienser som lakrits, nypon, och hampa samt bentonitlera. Den kan användas dagligen.
FuktkrämMed Ginseng, Gojibär och hampa. Denna djupt närande, återfuktande, och skyddande fuktkräm innehåller aktiva växtbaserade ingredienser som ginseng, gojibär, och hampa, samt hyaluronsyra och peptider för att hjälpa till att föryngra hudceller och jämna uppkomsten av fina linjer och rynkor. Genom de samverkande ingredienserna är den intensivt fuktgivande och återställer och vitaliserar huden.
Ansiktsmask: Denna avancerade ansiktsmask, innehållande en växtbaserad formula av bland annat Astragalus- rot, Trampört, grönt te och hampa återfuktar huden samtidigt som den förbättrar ton och textur. Masken förfinar porer och gör huden fastare. Den gör huden mer ungdomlig genom ingrediensernas samverkan med Bibong, en koreansk örtblandning.
Serum: Detta intensivt rynkreducerande serum kombinerar växtbaserade ingredienser som vit pion och Drakblod med de cellskyddande egenskaperna av hampa och vitamin C för att minska tecken på åldrande och uppkomsten av fina linjer och rynkor. Huden får ett fastare utseende. för att främja jämn hud tona. Huden är skyddad och föryngras, vilket resulterar i en ljusare, fastare utseende hy. Innehåller även den koreanska örtblandningen Bibong.
PRISET ligger på cirka 700:- per produkt, serumet något dyrare. För att beställa använd kontaktformuläret nedan eller gå in på denna WEBSHOP 
Ange 3901274 i utcheckningen. 
Du kan också beställa via formuläret nedan.

(Lämna tom)